Lid inte av håravfall i onödan

För många som drabbas av håravfall så betyder det tappar självförtroende och en minskad självkänsla. Det finns många orsaker till håravfall. Men också numera flera bra lösningar

Främst är det män som drabbas av ärftligt håravfall. Men det förekommer också hos kvinnor. Andra anledningar kan vara sjukdom eller stress. Människor som har drabbats av svårigheter får ofta också problem med håravfall.

Det är ett ganska stigmatiserat problem i samhället. Människor som tappar håret kan känna sig uttittade och att de förlorat en del av sin personlighet. Men det finns hjälp att få.

Peruker

En bra lösning mot håravfall är peruker. Dagens peruker är mycket välgjorda och i ett material som nästan helt liknar vanligt hår. Människor som du möter kan inte se skillnad mellan en peruk och vanligt hår.

Peruker finns i många olika färger och utseenden. Du får bra garantier och de är enkla att placera på huvudet. Du kan också äga flera olika peruker om du önskar, en för vardag och en för fest. Peruker är enkla att sköta om och går snabbt att rengöra. Du behöver inte tänka på att få en massa problem med att hålla den i gott skick.

Hårersättning

Det finns många olika lösningar för dig som inte accepterar håravfall. En av dem är hårersättning eller hårtransplantation. Men tänk på var du vänder dig för att få hjälp, se till att det är en klinik som har ett gott rykte och använder sig av modern forskning.

Hårersättning är en metod där ditt befintliga hår byggs på av ett mycket naturtroget material. Det smälter samman med din hårbotten och naturliga färg. Det är också en metod som är skonsam och du inte behöver göra något extra för att sköta om håret. Det fungerar precis som vanligt hår.

Ett bra företag att vända sig till om du behöver hjälp med håravfall är Belle Madame, kolla deras hemsida, www.bellemadame.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *