En begagnad lastbil kan bli en bra affär

Spara pengar och köp en begagnad lastbil. Ditt företag kan spara en hel del på att göra en bra affär när det kommer till begagnade lastbilar. Men var försiktig, här kommer några råd på vägen.

Kostar mycket pengar

När du står inför en situation att du behöver investera i en ny lastbil så innebär det ofta en betungande investering. Men om du väljer att köpa en begagnad lastbil så kan du spara pengar. Om era förare kan tänka sig att sitta i lite mer slitna hytter.

För ni får räkna med att en begagnad lastbil har en hel del slitage, framförallt när det kommer till interiör. En lastbil är en arbetsplats som används under ganska tuffa förhållanden. Här lever och arbetar människor många timmar, det sätter självklart sina spår.

Men ni kan fräscha upp interiören. Städa ur ordentligt och försök att sätta en egen prägel. Då kommer det att kännas som hemma.

Köp inte av vem som helst

Du ska inte köpa en begagnad lastbil av vem som helst. Tyvärr är detta lite av en hästhandlarmarknad fortfarande. Det är många som försöker sälja sämre bilar på annons. Mindre nogräknade företag som vill minska sin bilpark, eller få loss pengar för att göra nya investeringar, Om du har otur och hamnar hos en sådan försäljare är det lätt att bli lurad. Det första som du ska tänka på är trippelmätaren. Är det ett osannolikt lågt kilometerantal i relation till bilens ålder, då ska du dra dig undan från affären.

Man ska inte göra sig en illusion om att det går att göra ett superklipp. Vänd dig till en seriös handlare som säljer begagnad lastbil som är besiktigad så kan du känna dig trygg. Här får du en ärlig redogörelse för hur bilen har rullat, vilka reparationer som har gjorts och vad som kan komma att kosta pengar i framtiden.

En bra handlare är Carnila i Ludvika. Även om din verksamhet är en bit därifrån, så är det värt besväret att välja dem. Det är en modern och seriös handlare som är mycket mån om att ha en bra relation till nya och gamla kunder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *