Mercedes Vito i tre smarta utföranden

Mercedes Vito är mer än bara en transportbil. Den smarta lätta lastbilen finns i tre smarta lösningar, Tourer som är en minibuss och sedan hybriden Mixto som blandar minibuss och transportbil i ett.

Det finns få större fordon som ger så mycket för pengarna som Mercedes Vito. De senaste och uppdaterade modellerna är unika i sitt slag. Här får du komfort, säkerhet och ett stort utrymme för last och passagerare.

Med en Vito så kan du spara pengar på lång sikt. De är dokumenterat hållbara. Med rätt service och skötsel så kommer du att slippa många och onödiga resor till verkstaden. Detta gör att du som bilist och Mercedesägare känner dig tryggare och säkrare över lång tid.

Vito Tourer ger mycket benutrymme

Detta är minibussen för dig som har behov att resa många på långa resor. Med en Mercedes Vito Tourer kan ni åka upp till åtta personer och samtidigt ha gott om plats för packningen. Det är den perfekta bilen för skidsemestern eller sommarnöjet.

Det är också en mycket modern och säker bil. Ett utslag av den senaste tyska ingenjörskonsten. Du får det bästa och nyaste när det kommer till säkerhetstekniska lösningar. Samtidigt som komforten är utmärkt. Stora karlar kan resa längst bak i bilen utan att få problem med varken knä eller ben.

Vito Mixto en smart kombination

Detta är en smart kombination av att kunna frakta mycket gods samtidigt som du kan resa flera personer samtidigt. Mercedes Vito Mixto är ett utmärkt fordon för företag inom hantverk och bygg som har jobb långt borta.

Med en sådan kan dina medarbetare resa säkert och bekvämt till arbetsplatserna. De har också gott om utrymme för att ta med sig sina redskap. Här kan ni resa upp till fem personer som samtidigt har rejält med utrymme.

För att få rätt och proffsig hjälp med att köpa en Mercedes Vito så är det smart att vända sig till en bra handlare. En sådan är Carnila i Ludvika, de har också ett stort utbud och genuin erfarenhet av Mercedes modellprogram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *